"Problemele cu spatele și articulațiile sunt o cale directă către un handicap inevitabil!" Doctorul Cătălin Copăescu, specialist internațional, cel mai bun expert al unui Centru de Sănătate independent, spune cum să te salvezi și să uiți de durere

09.07.2023
img
Doctorul Cătălin Copăescu este un renumit specialist, care este invitat în mod regulat să susțină prelegeri la centre de cercetare de top și clinici private din Statele Unite.

În lumea modernă, bolile articulare apar la 78% dintre persoanele peste 57 de ani (33% la persoanele peste 26 de ani). Cel mai periculos lucru la aceste boli este că nu se vor ameliora în timp: dacă articulația bolnavă nu este complet restaurată, cartilajul va continua să se descompună, ceea ce înseamnă că durerea și disconfortul vor crește. Artrita progresivă sau osteoartrita provoacă durere, disconfort, amplitudine limitată de mișcare a articulației și previne activitatea fizică completă.

Totuşi, aceste boli ale articulațiilor pot fi tratate eficient acasă într-un timp scurt.

– Domnule Copăescu, cât de periculoase sunt bolile articulațiilor pentru un om obișnuit?

– De fapt, mulți oameni nici nu realizează că articulațiile bolnave sunt o boală cu adevărat periculoasă și nu apreciază pe deplin consecințele acesteia. Ei speră că în timp totul va trece sau încearcă să nu se gândească la problemă, dar nimic nu dispare. Durerea articulară este un simptom al bolilor degenerative grave care provoacă deteriorarea cartilajelor și uzura articulațiilor. Din cauza durerii constante și a nervilor ciupiți, o persoană se confruntă cu stres cronic, ceea ce duce la creșterea presiunii și dureri de cap. Cu toate acestea, principalul pericol al bolilor articulațiilor constă în faptul că, în timp, propria activitate fizică și socială a unei persoane scade rapid și, prin urmare, poate deveni o povară neplăcută pentru alte persoane.

Din păcate, dacă ignorați bolile articulațiilor, cum ar fi artrita și artroza, acest lucru va duce la faptul că sistemul musculo-scheletic nu va mai servi în mod fiabil o persoană și va trebui să recurgeți la operații chirurgicale, care pot duce la invaliditate.

De fapt, o persoană care nu ia suficient de serios problemele articulare trăiește cu o bombă cu ceas. Și sincer, nu înțeleg de ce oamenii nu au grijă de sănătatea lor. În prezent, există metode destul de eficiente de a ajuta cu boli ale sistemului musculo-scheletic. Care în 2-3 săptămâni ajută să uitați pentru totdeauna de această problemă.

– Dvs. vorbiți de operatii?

– Desigur că nu. De asemenea, vreau să vă rog să fiți atenți la astfel de operațiuni. În ciuda vitezei mari de manipulare, aceste operații au multe consecințe negative pentru sănătatea oamenilor, chiar și cu riscul de paralizie parțială sau completă. Cu toate acestea, principalul dezavantaj al intervenției chirurgicale este că elimină doar consecințele bolii, și nu cauzele.

Deoarece cauza rămâne, problema va reapărea în viitor. Și foarte repede, în 1-2 ani

Pentru a scăpa definitiv de bolile coloanei vertebrale și articulațiilor, este necesar să se elimine cauza, iar cauza principală este reacția inflamatorie a articulației afectate. Din cauza tulburărilor nervoase și vasculare, articulația bolnavă își pierde capacitatea de a restabili în mod independent structura cartilaginoasă, în urma căreia simptomele bolii se intensifică.

image
Bolile degenerative apar succesiv: primul semn este o durere de scurtă durată la picioare după o zi obositoare. În timp, durerea în articulație nu va mai scădea în repaus, iar mișcările în articulație vor fi limitate.

Dacă cartilajul deteriorat nu este reparat, chiar și o persoană tânără riscă să-și piardă o articulație. În caz de urgență, uneori este necesară îndepărtarea articulației deteriorate și introducerea unei proteze artificiale. Proteza este o intervenție chirurgicală serioasă. Adesea, acest lucru se datorează pierderii masive de sânge și nevoii de a-l completa cu ajutorul sângelui donatorului. În spatele protezelor se află un pericol grav chiar și pentru viața pacientului. Riscul de a dezvolta o embolie pulmonară este foarte mare la utilizarea protezelor. Chiar și în ciuda mijloacelor moderne de prevenire, această complicație se termină adesea cu moartea. De aceea, intervenția chirurgicală în știința modernă nu este recomandată.

– Ce le-ați sfătui să facă persoanele care suferă de boli articulare?

– Nu vă îndoiți de sănătatea dvs. în zadar. Europeni acum au dreptul să participe la programul de beneficii „Sănătatea Poporului”, așa că au dreptul să cumpere gel Depanten la un preț super mic. Acest remediu este conceput pentru a scăpa de simptomele bolilor sistemului musculo-scheletic și arată o eficiență pur și simplu fenomenală. Ajută aproape toată lumea, deoarece este un remediu de nouă generație.

Eficacitatea acestui gel este determinată de 3 proprietăți importante. În primul rând, ajută la ameliorarea inflamației și a durerii. În al doilea rând, acest gel ajută la restabilirea funcționării vaselor și nervilor articulației deteriorate, astfel încât cartilajul deteriorat să poată primi pe deplin oligoelemente utile din organism. În al treilea rând, are un efect analgezic și creează condiții ideale pentru formarea de noi celule în articulația deteriorată. Aceste celule regenerează țesuturile din jur din care sunt formate. Ca urmare, cartilajul articular este restaurat în 2-3 săptămâni

Depanten - este un produs nou și foarte eficient dezvoltat în SUA în cooperare cu Japonia și Israel. A fost creat de cei mai buni oameni de știință din lume. Datorită faptului că se bazează pe componente naturale, daunele aduse organismului sunt excluse. Acest lucru vă permite să utilizați produsul acasă, ceea ce mă face foarte fericit în situația actuală din lume. Datorită programului preferențial, europeni au posibilitatea de a primi un produs cu livrare în toată țara.

image

– Ce trebuie să faci pentru a participa la acest program?

– Pentru a obține gelul Depanten trebuie îndeplinite următoarele condiții:

• Numai pentru uz personal:
această măsură are ca scop combaterea speculatorilor care încearcă să cumpere Depanten în vrac și să-l revinde cu arif suplimentar;

• Comanda prin formularul oficial de cerere a programului:
Formularul oficial de cerere este o garanție a calității și protecție împotriva speculatorilor.

– Cât va dura programul de beneficii „Sănătatea Poporului”?

– Până la livrarea ultimului gel Depanten către cumpărător. Și toate acestea în ciuda lipsei de publicitate la radio și televiziune. Oamenii transmit informații, recomandă remediu familiei și prietenilor. Am fost surprins să aflu că atât de mulți oameni au profitat de programul de reduceri. Prin urmare, vă sfătuim să comandați Depanten cât mai curând posibil.

Cât este în stoc la 14.07.2023
3 buc.
image
Începutul promoției 13.07.2023
Promoția se termină 14.07.2023
745 ron
149 ron*
Comentarii:
img
Maria Socaciu
Mi-am salvat mama cu acest gel! După cum scrie aici, după inflamație boala s-a dezvoltat rapid, iar în ultima lună, mama a încetat să meargă! Apoi Depanten a ajutat foarte mult. Am comandat încă 2 geluri pentru ea până când reducerea este valabilă. Consultantul a spus că au rămas la vânzare doar câteva unități. image
14.07.2023
img
Radu Avram
Am făcut sport și mi-am entorsat piciorul. În decurs de o săptămână, durerea s-a intensificat și s-a dezvoltat artrita. Un prieten a recomandat acest gel, care a eliminat toate simptomele în câteva zile.
14.07.2023
img
Alexandra Ciorba
Am suferit de dureri de şale de mulți ani și am crezut că nu va dispărea niciodată. Acum am Depanten - singurul remediu care mă ajută cu adevărat!
14.07.2023
img
Georgiana Şchiopu
Soțul meu are artrită. Am contactat mulți specialiști. Dar acum avem speranța: am comandat acest remediu acum o săptămână, soțul meu este foarte mulțumit. Văd îmbunătățiri: a început să mă ajute prin casă, acum poate căra genți grele. Este bine că știința modernă îi ajută atât de mult pe oameni.
13.07.2023
img
Andrei Stroe
Tatăl meu are 81 de ani. Se plângea adesea de dureri la genunchi și coate. Acum doua săptămâni l-am comandat Depanten in cadrul unui program preferențial si acum este activ și fericit. Sper să nu mai sufere de dureri articulare. image
13.07.2023
img
Roxana Ciocoiu
Mi-a plăcut acest remediu. Bine că există un program de reduceri! Coletele sunt livrate foarte repede! Depanten m-a ajutat încă de la prima aplicare: durerile de şale s-au redus vizibil deja în prima zi de utilizare! În sfârșit, pot dormi liniștit! Și după 3 săptămâni am putut să trăiesc o viață plină și nu i-am mai cerut ajutor soțului meu. Mă simt la fel de bine ca atunci când eram tânără.
13.07.2023
img
Dumitru Vlădescu
Sunt pe deplin de acord că acesta este un remediu modern. Timp de 8 ani m-a durut spatele si nu am putut merge mult timp, a trebuit să ma așez si să mă odihnesc dupa 200-300 de metri. Acest gel mi-a ușurat imediat durerile de spate, iar după 12 zile m-am simțit ca o persoană sănătoasă. Recomand tuturor rudelor mele.
12.07.2023
img
Gabriela Duma
Am auzit despre acest gel de la sora mea care suferea de dureri articulare din cauza unei răni în urma unui accident. Depanten a ajutat-o să-și revină. Avea de ales: să fie operată într-un spital sau să folosească Depanten. Sunt recunoscătoare că sora mea a evitat spitalul și acum are o viață sănătoasă.
12.07.2023
img
Nicoleta Pădurean
Am auzit despre acest remediu de la fratele meu care locuiește în SUA. Lucrează acolo ca chirurg și recomandă utilizarea Depanten pentru articulațiile bolnave!
12.07.2023
img
Marian Comănescu
Am putut să comand Depanten în cadrul unui program preferențial pentru mama mea. Livrat in 2 zile. Acum o ung pe mama cu acest gel. Îmi pare rău pentru strămoșii noștri care au trăit acum 100 de ani și nu au avut ocazia să folosească un astfel de remediu pentru articulațiile bolnave!
12.07.2023
img
Cristina Balogh
Am folosit acest gel după o accidentare la spate. Mi-a fost recomandat în timpul unei consultații la o clinică privată. Am reușit sa îmi recuperez spatele in 1 luna si am gel Depanten acasa pentru orice eventualitate.
11.07.2023
img
Florin Andone
Toată viața am avut un stil de viață sedentar, ce a cauzat osteocondroză. Dacă nu ar fi fost Depanten, nu aș putea merge acum! Datorită științei moderne, dacă nu ar fi ea, aș fi acum un invalid.
11.07.2023
img
Diana Balint
Mulțumesc! Am comandat acest produs!
11.07.2023
Comanda Depanten